Hroom

TM “HROOM” on kirkas, tyylikäs, dynaamisesti kehittyvä brändi, joka ei vain lisää värejä tylsään harmaaseen arkeen, vaan antaa myös paljon unohtumattomia positiivisia tunteita. “HROOM”-perunalevyt ovat herkullinen snäkki, joka ei jätä ketään välinpitämättömäksi. Erityisen rakenteen ja levyjen ohuiden mittasuhteiden ansiosta TM “HROOM” -perunalevyt imevät itseensä vieläkin enemmän mausteisempia mausteita.

Tämän tuotemerkin sipsien valmistukseen käytetään vain korkealaatuisia tuotteita ja kirkkaita mausteita. Tuotantoprosessista vastaavat korkeasti koulutetut asiantuntijat, jotka vaihtavat järjestelmällisesti kokemuksia ulkomaisten kollegoiden kanssa.

Valitsemalla “HROOM”-sipsit jokainen valitsee oman tunnelmansa ja erikoisen makunsa! Ne, jotka haluavat erottua joukosta, ovat jo arvostaneet tätä välipalaa! Sirujen epätyypillinen muoto ja kirkkaat pakkaukset eivät jätä omistajaa huomaamatta juhlissa. Kuvittele vain ohuita luonnollisista perunoista valmistettuja sirulevyjä, joita on täydennetty mausteisilla makuilla: “Smetana vihreillä”, “Juusto”, “Rapu” ja “Shashlyk” ja “Pekoni”.

TM “HROOM” on vahvasti läsnä Ukrainassa, se on luonnonlastujen markkinoiden kolmen johtajan joukossa ja on myös erittäin suosittu Aasian markkinoilla.

Hroom