Vehnärouhe pussissa 4*0,75g Zhmenka
1,50€
Vehnärouhe on korvaamaton raudan lähde, joka osallistuu lihasten toimintaan, verenmuodostusprosesseihin ja solunsisäiseen aineenvaihduntaan. Se sisältää mineraaleja, kuten fosforia, hopeaa, sinkkiä, zirkoniumia, rautaa ja muita, sekä beetakaroteenia, B1-, B2- ja PP-vitamiineja, proteiineja, kasvirasvoja ja tärkkelystä.
Varastossa (60 kg/kpl), valmiina toimitettavaksi
60 varastossa
Ravintosisältö 100G
Energia / energi:
1322 kJ / 316 kcal
Rasva / fett:
1,3 g
- josta tyydyttynyttä / varav mättat fett:
0 g
Hiilihydraatit / kolhydrat:
63,1 g
- joista sokereita / varav sockerarter:
0 g
Proteiini / protein:
11,5 g
Suola / salt:
0 g
Ainesosat
vehnärouhe.
Valmistusmenetelmä:
- Kaada kattilaan 1 litra vettä. Kiehauta. Laske vehnäpussukka veteen.
- Suolaa ja keitä miedolla lämmöllä ilman kantta 15–20 minuuttia, kunnes se on kypsää.
- Nosta vehnäpussukka vedestä haarukalla lenkistä nostaen ja anna veden valua pois.
- Avaa pussukka repäisemällä se auki erityisestä viivasta.
- Kaada valmis vehnänjyväpuuro lautaselle ja mausta makusi mukaan.
SE: vetegryn.
Tillverkningsmetod:
- Häll 1 liter vatten i grytan. Koka. Sänk ner påsen med vete i vattnet.
- Smaka av med salt och koka utan lock i 15-20 minuter på låg värme tills de är mjuka.
- Lyft upp påsen med vete ur vattnet med en gaffel i öglan och låt vattnet rinna av.
- Öppna påsen genom att riva upp den på en speciell lina.
- Häll upp den färdiga vetegröten på en tallrik och krydda efter smak.
Tuotetiedot
Säilytys-, ja käyttöohjeet
Alkuperä
LLC “Grocery Products Factory” str. Zaliznychna, 8, Skvyra, Skvyrin alue, Kiovan alue Ukraina 09000.
Valmistusmaa / Tillverkningsland
Valmistettu Ukrainassa
Tuote saatavilla
Tuotetta löytyy seuraavien Sopilkan tai kumppanikauppojen valikoimasta. Tarkista kauppakohtainen saatavuus ottamalla yhteyttä kauppiaaseen.