Ei arvosteluita

(0)

Vehnärouhe pussissa 4*0,75g Zhmenka

1,50

Vehnärouhe on korvaamaton raudan lähde, joka osallistuu lihasten toimintaan, verenmuodostusprosesseihin ja solunsisäiseen aineenvaihduntaan. Se sisältää mineraaleja, kuten fosforia, hopeaa, sinkkiä, zirkoniumia, rautaa ja muita, sekä beetakaroteenia, B1-, B2- ja PP-vitamiineja, proteiineja, kasvirasvoja ja tärkkelystä.

Varastossa (60 kg/kpl), valmiina toimitettavaksi

60 varastossa

Ravintosisältö 100G

  • Energia / energi:

    1322 kJ / 316 kcal

  • Rasva / fett:

    1,3 g

  • - josta tyydyttynyttä / varav mättat fett:

    0 g

  • Hiilihydraatit / kolhydrat:

    63,1 g

  • - joista sokereita / varav sockerarter:

    0 g

  • Proteiini / protein:

    11,5 g

  • Suola / salt:

    0 g

Ainesosat

vehnärouhe.
Valmistusmenetelmä:

  1. Kaada kattilaan 1 litra vettä. Kiehauta. Laske vehnäpussukka veteen.
  2. Suolaa ja keitä miedolla lämmöllä ilman kantta 15–20 minuuttia, kunnes se on kypsää.
  3. Nosta vehnäpussukka vedestä haarukalla lenkistä nostaen ja anna veden valua pois.
  4. Avaa pussukka repäisemällä se auki erityisestä viivasta.
  5. Kaada valmis vehnänjyväpuuro lautaselle ja mausta makusi mukaan.

SE: vetegryn.
Tillverkningsmetod:

  1. Häll 1 liter vatten i grytan. Koka. Sänk ner påsen med vete i vattnet.
  2. Smaka av med salt och koka utan lock i 15-20 minuter på låg värme tills de är mjuka.
  3. Lyft upp påsen med vete ur vattnet med en gaffel i öglan och låt vattnet rinna av.
  4. Öppna påsen genom att riva upp den på en speciell lina.
  5. Häll upp den färdiga vetegröten på en tallrik och krydda efter smak.

Tuotetiedot

Säilytys-, ja käyttöohjeet

Alkuperä

LLC “Grocery Products Factory” str. Zaliznychna, 8, Skvyra, Skvyrin alue, Kiovan alue Ukraina 09000.

Valmistusmaa / Tillverkningsland

Valmistettu Ukrainassa

Tuote saatavilla

Tuotetta löytyy seuraavien Sopilkan tai kumppanikauppojen valikoimasta. Tarkista kauppakohtainen saatavuus ottamalla yhteyttä kauppiaaseen.

  • Saatavilla verkkokaupasta ja Sopilkan myymälästä